Søndag 24. november, Hornbæk plantage

Årets traditionelle tur til Hornbæk Plantage den 24. november med efterfølgende frokost i Bryghuset i plantagen blev en stor succes. Der var 41 tilmeldinger til turen. Det er det største antal, som vi nogensinde har været. Vejret og svampefloret var også med os. Der havde ikke været nattefrost siden oktober, så der var meget at finde.

Vi fandt knapt 100 arter på turen, blandt andet rigtigt mange Tragt-Kantareller på de kendte mycelier vest for 1. Tangvej. Jeg mindes ikke, at vi har fundet så mange de tidligere år. Skørhatte, mælkehatte og rørhatte var dog over sidste salgsdato, men der blev fundet en del friske Jordfarvet Ridderhat, Violet Hekseringshat, Almindelig Østershat mm. til gryderne. Også frokosten var som sædvanlig spændende og veltillavet af Henny Lohse og hendes datter Dorte. Anne Storgaard.