Køb en guidet tur

Foto: Thomas Kehlet

Foto: Thomas Kehlet

Få kontakt til en erfaren turleder

Grupper, firmaudflugter, andre foreninger m.m. kan efter aftale få arrangeret en tur med en erfaren turleder. Kontakt lokalafdelingens formand Jørn Kofod på jko@tdcadsl.dk eller tlf. 5334 7606.

Der kan arrangeres svampeture med et deltagerantal på max. 25 personer, heraf max. 20 voksne. Svampeforeningen formidler kontakt til en erfaren turleder. En tur varer som regel ca. fire timer incl. frokost/kaffepause og gennemgang af de fundne svampe.

Vejledende pris for en guidet svampetur er 2000 kr. De nærmere detaljer vedrørende betalingen aftales med turlederen, og turen skal være betalt senest ved turens begyndelse. Hvis det ikke er muligt at skaffe en turleder fra det område, turen skal foregå i, kan der blive tale om kørepenge.

Ved henvendelse til lokalafdelingens formand Jørn Kofod bedes I oplyse følgende:

Hvor mange deltagere?

Hvilken dato/mulige datoer?

Hvilket område skal turen foregå i?

Hvilken varighed skal turen have?

Når deltagertal, dato, område og betaling er aftalt, bliver turen sendt ud til lokalforeningens netværk af turledere. Vær opmærksom på, at der oftest vil gå nogle dage, før Svampeforeningen kan vende tilbage med en turleder, der kan påtage sig at guide den tur, I ønsker.

De endelige aftaler om mødetidspunkt, sted mm. træffes med turlederen. Hvis I ønsker en tur til en privatejet skov, skal I være opmærksom på, at I selv skal indhente tilladelse fra ejeren til svampeturen

Hent en pdf med pris og vilkår.