Mandagsaftener

Mandagsaftener i København

Hver mandag aften fra august til slutningen af oktober mødes vi i lokaler på Østerbro i København 19:30 – 21:30.

Sted: Adressen er Universitetsparken 15, bygning 3, København Ø. Man finder opgangen inde i en passage mellem Zoologisk Museum og August Krogh Instituttet. Ved specielle lejligheder låner vi auditoriet i mellembygningen /bygning 1. se kort

Mobiltelefon: Tag mobiltelefonen med, da dørene ikke må stå ulåste, vil vi sætte et skilt på døren med telefonnummeret til den, der åbner den pågældende aften.

Parkering: Der er parkeringsmuligheder i området, men der kræves P-tilladelse, vi prøver at skaffe nogle til uddeling, idet den private P-zone ved universitetet kræver specielt P-kort (med korrekt dato + bilens registreringnummer) lagt i bilruden. Husk samtidig at sætte P-skiven.

Der er betalingsparkering på Jagtvej, Lersø Parkalle, Edel Sauntes alle (Fælledparken) og Nørre alle, se kort over Københavns P-zoner

Offentlig transport: Tag bussen fra Nørreport station og stå af ved stoppestedet Universitetsparken. Følgende busser kører denne vej: nr. 150S mod Gammel Holte, nr. 184 mod Holte station, nr. 185 mod Klampenborg og nr. 15E mod Søhuset, Forskerparken.

Medbring svampe: På disse aftener har du mulighed for at dele dine svampeoplevelser med andre svampeinteresserede. Medbring dine mere spændende svampefund, helst med oplysninger om, hvor de er fundet. Så vil svampene blive bestemt og udstillet. Imens har du mulighed for at udveksle nyheder og fiduser over en kop kaffe og en småkage.

Bøger fra Svampetryk: Her er der mulighed for gennemsyn og køb af bøger fra Svampetryk samt udsalg af gamle numre af tidsskriftet Svampe. Se også Svampetryks bogsalg på nettet.

Er der noget bestemt, man vil se eller købe, er det en god ide at ringe eller maile i forvejen på tlf. 2446 0223, mail: henny@tanglohse.dk. Så er der størst chance for, at vi har det med, du gerne vil have.

Temaforedrag:

På mandagsaftener i september og oktober vil en række svampekyndige oplægsholdere desuden gennemgå udvalgte svampeslægter. Oversigt følger i efterårsprogrammet. Oplæggene bliver programsat fra kl. 20:30 til 21:00. Der er ikke tilmelding, og det er gratis. Det vil være en stor hjælp, hvis alle kommer i god tid med eksemplarer fra den gruppe, der udgør aftenens tema.