Søndag 25. oktober, Liseleje Plantage, Melby Overdrev, Asserbo Plantage

22 personer deltog på turen til Liseleje Plantage, Melby Overdrev og Asserbo Plantage dagen før forsamlingsloftet på max. 10 personer trådte i kraft. Vi var heldige med at finde en del spisesvampe på turen. Især slimrørhatte var der mange af, bl.a. Brungul Slimrørhat. Blandt skørhattene var der mange Prægtig Skørhat, Hummer-Skørhat og Puklet Skørhat, men vi skulle passe meget på, for der var lige så mange Citronbladet Skørhat, der blandede sig i vrimlen. Der blev også fundet nogle få Velsmagende Mælkehat og Ægte Ridderhat.På Melby Overdrev fandt vi vokshatte, champignon og Stor Kæmpeparasolhat. Af de lovede sjældenheder så vi Vinter-Stilkbovist med desværre ikke Dværg-Stjernebold. Vejret var lunt, men blæsende og på hjemturen fik vi lidt regn, men heldigvis ikke så meget før vi var tilbage ved bilerne. Anne Storgaard.

Puklet Skørhat. Foto Anne Storgaard.