Søndag 12. august 2018 Klosterris hegn

Vi mødtes otte M/K på den nordøstlige p-plads kl. 10 til en tur i Klosterris hegn. Forventningerne var ikke store pga. tørken, men ca. 100 meter inde i skoven fandt vi Spiselig rørhat som stod og lyste op i skovbunden.

Vi fulgte stierne rundt og fandt overaskende nok også kantarel og indigorørhat. Vejret var med os på det meste af turen, men regnbyger sluttede turen af. Frokosten blev indtaget på en passende bænk til otte midt i skoven. Vi hørte musvågen og så gamle træstød som formentlig var flået op af ræv eller grævling. Alt i alt en dejlig tur i det nordsjællandske. Svend-Erik Meelby.

Svampefund : Spiselig rørhat, Punktstokket Indigo rørhat, Rødsprukken rørhat, Hvidsprukken rørhat, Blodrød rørhat, Sommer-østershat, Fastkødet skørhat, Spiselig Skørhat, Orange kantarel, Alm. kantarel, Bredbladet væbnerhat, Sodfarvet skærmhat, Almindelig tragthat, Knoldet Stilkporesvamp, Sveden Sodporesvamp, Nåle Bruskhat, Broget læderporesvamp, Almindelig bævretop (Ege Bævretop).